10 jaar Avolution

Eind 2009 zag onze Stichting het eerste levenslicht. In het begin was er nog eerst veel werk te verrichten op organisatorisch gebied om goed van start te kunnen gaan.

Na vele vergaderuurtjes werd er een website gebouwd, flyers opgesteld, materialen aangeschaft en trainers geworven. Het was nog het nodige zoekwerk om een geschikte locatie te vinden om te kunnen trainen.

De locatie werd uiteindelijk gevonden op het huidige Afnorth complex. De eerste proeftraining was begin 2010 dan ook een feit. De voetbal talentjes kwamen van alle verenigingen uit Limburg maar ook uit Belgiƫ.

We zijn regelmatig ook naar verenigingen toegegaan om met clinics meer bekendheid aan onze voetbalschool te geven. Door mond op mondreclame bleven de kinderen steeds de weg naar ons vinden. In 2012 hebben we er dan toch voor gekozen om meer de wijken in te gaan om kinderen het gemakkelijker te maken ons te vinden. De voetbalvelden in Oirsbeek waren hier zeer geschikt voor toch landelijk -en centraal gelegen en bovendien dichter bij de wijken om onze trainingen te continueren.

In 2014 zijn we door fusies van verenigingen met als gevolg drukkere veldbezetting weer teruggegaan naar het Afnorth complex waar we tot op heden in een rustige en prachtige natuur onze trainingen perfect kunnen geven. Hier worden nu onze buitentrainingen naar volle tevredenheid van ouders en kinderen gegeven en in de winterperiode gingen we jarenlang naar de Kaldeborn en sinds 2 jaar nu naar de Soccer Arena.

Inmiddels worden we nu ook door onze oosterburen gevonden en hebben we zelfs reeds Duitse trainers aan ons team naar volle tevredenheid kunnen toevoegen.

We wensen iedereen veel plezier met deze vernieuwde website en uiteraard nog vele leerzame trainingen en voor iedereen die ook eens wilt meedoen pak die gratis proefles en geniet samen met ons.

Het Avolution team
Terugblik periode 2015 - 2019
Avolution Voetbalschool
Avolution Voetbalschool
Avolution Voetbalschool
Terugblik periode 2012 - 2014
Avolution Voetbalschool
Avolution Voetbalschool
Avolution Voetbalschool
Terugblik periode 2009 - 2011
Avolution Voetbalschool
Avolution Voetbalschool
Avolution Voetbalschool